Hier te bewonderen na een onwaarschijnlijke ontstaansgeschiedenis: bewegende beelden van onze familie uit de periode 1979-1987, vastgelegd op Super-8 en gemonteerd door Dirk, omgezet naar video, en nu gedigitaliseerd.

Kerststalletjes overal ten huize, haardvuur, met pépé in de sofa en een verrukkelijke lunch met tant Elvire en nonk Rudy en John en Vera – en ook iets met een goudvis.

Een blik in het kunstenaarsatelier, op film gezet en gemonteerd door Dirk, volgens de aantekeningen ergens rond Kerst 1980.

De jeugdjaren van Greetje in vogelvlucht, op film gezet en gemonteerd door ome Dirk: zwangere mama doet houtblokken in de open haard, de zakjes met boontjes voor de geboorte, in bad, in het parkske, leren stappen, op het potje, eerste schroevendraaier, wandelen op het gazon, in de schommel en op het schommelpaard, in het parkske buiten, de Rijksweg, het portaal aan de achterdeur.

Beeldverslag van de Zwitserland-reis van de Familie Ramakers-Meyers in 1979, gefilmd en gemonteerd door Dirk. Uitvalsbasis was Trogne Saint-Martin.